Blog

Ikke-kategoriseret

Nu med webshop – Mine tanker bag og hvem jeg er.

28. februar 2019, Author: lh@stylisht.dk

Der er skålet i champagne i dag! Givet mig selv et klap på skulderen…. SELVOM DET ABSOLUT ER MIN SVAGE SIDE.

Min længe ventede webshop er færdig. Pyhhhh

 

Til jer, der ikke kender mig, er det måske en god idé og præsentere mig selv.

Jeg hedder Lis Heidi, er 42 år ( lidt endnu ). Bor med min familie ( Kim på 42 & Oliver på 8 år ) og vores hund, Albert, lige udenfor Skive i Nr. Søby.

Oprindeligt kommer jeg fra Aarhus ( Trøjborg ) og selvom det i år er 19 år!!! siden jeg flyttede derfra, og hertil, så er Aarhus stadig min by.

“Du kan tage pigen ud af Aarhus, men du kan aldrig tage Aarhus ud af pigen”.

Derudover er jeg fodboldpige, så jeg holder med de HVIIIE….

Min store passion, har siden 10 års alderen, været indretning og styling. Efter 20 års erhvervserfaring indenfor netop min store passion, sprang jeg for 4 år siden ud som selvstændig med StyLISHt. Her beskæftiger jeg mig med indretning & styling for private & erhverv.

I december ´18 åbnede jeg mit showroom i det tidligere gamle apotek i Balling ( lige 10 km fra Skive centrum ). Det er også her jeg har kontor… og nu webshop.

Tanken med webshoppen har været, at den skal være mit supplement, når jeg er ude på kundeopgaver. Både til at vise frem for kunder, men også fungere som salgssted af varer, der netop er “tilovers” fra indretningsopgaver. Derfor er det ikke en webshop, der som sådan vil køre med et fast sortiment.

Jeg må dog tilstå, at webshoppen har været længe undervejs. Faktisk fik jeg lavet shoppen for et år siden. Men har simpelthen ikke haft tiden til at få oprettet varer og til at sætte mig 100% ind i den. Det fik jeg i slut Januar, hvor jeg var så sindssyg heldig, at blive ringet op af en fantastisk pige, der ønskede at komme i praktik.

Så selvom jeg havde sat tid af til selv at få den igang, så skal jeg være den første til at indrømme, at uden Mari-Ann´s hjælp havde jeg nok været på dybt vand.

Så hun fortjener EN KÆMPE TAK…. OG KLAP PÅ SKULDEREN:)

Jeg ved der venter endnu mere og større arbejde med shoppen. Men 1. skalp er nu taget. Håber i kan li´ den.

 

 

 

SKKKKKÅÅÅÅÅLLLL

 

Kærligste hilsner

Lis Heidi

 

 

 

Stylisht - Menu

Stylisht