Blog

Ikke-kategoriseret

Nyt liv til sofaen ….

28. februar 2019, Author: lh@stylisht.dk

Vi kender det alle sammen, en dag får vi lyst til at ændre lidt på indretningen og vi får lyst til at prøve noget nyt. Nogen gange går vi bare i krig, men andre gange holder vi igen, for hvor omstændigt bliver det egentlig, hvis vi først går i gang?

Men et lille fif kan være, at starte med at ændre på små ting, som egentlig har et stor betydning for din indretning og som kan gøre en stor forskel. Derfor har jeg valgt at lave et lille indlæg om at pifte din sofa op med nye puder og give din stue et friskt pust.

Herunder er der 2 eksempler på, hvordan 2 forskellige kombinationer af puder kan give hvert sit udtryk og skabe forskellige stemninger.

 

 

 

 

 

 

 

 

Her har jeg brugt 3 forskellige puder med dæmpede farver som går godt i spænd med den super fine veloursofa i farven sand.

Farverne giver ro og udstråler hygge og eksklusivitet, men samtidig giver de personlighed, da der er variatoner i pudernes struktur.

 

Jeg har også valgt at vise et andet eksempel på en kombination af puder, som giver et helt andet udtryk end det første. Du kan se hvordan herunder.

 

 

Her er der mere power på farverne, men stadig ikke mere end at sofaen kommer til sin ret og ikke bliver helt overtaget af puderne. Der må gerne være   knald på farverne på nogle af dine puder, du skal bare huske, at mikse dem med andre puder i mere afdæmpede farver, så det giver en god balance.

Mit råd omkring puderne….. pas på med for meget symmetri i dine puder. Især hvis du har 2 + 3 pers sofaer.

Der er masser af muligheder og det er bare at komme igang med at lege med forskellige puder i forsk. størrelser, farver og strukturer.

Puderne på billederne er fra Au Maison og Housedoctor.

Der er lige nu masser af skønne puder i min nye webshop, så her er der et godt sted at starte: https://stylisht.dk/produkt-kategori/puder/

 

Kærligste Hilsner

Lis Heidi

Stylisht - Menu

Stylisht